APA ITU LEASING EVOCOIN?


marketing-plan-evocoin

 

Leasing bermaksud pajakan. Program pajakan Evocoin dicipta dengan tujuan untuk memaksimumkan perolehan jumlah Evocoin anda dengan bajet terhad.

 

Sebagai contoh mudah, mungkin dengan cash RM10k anda boleh beli 1000 Evocoin melalui direct buying. Tetapi jika melalui program leasing, anda boleh memiliki sejumlah 2000 Evocoin! So ini lebih menguntungkan.

 

Ini kerana program leasing membolehkan anda mendapat 2 cara penjanaan Evocoin iaitu:

 

i. Keuntungan harian berdasarkan pakej

 

ii. Keuntungan harian aktiviti Volatility Software

 

Keuntungan harian dapat dalam bentuk coin Evocoin, dimana anda boleh menukarkannya kepada cash melalui Evowallet (VISA), ataupun kepada Bitcoin dan simpan, ataupun withdrawl ke bank-bank tempatan.

 

WOWW… BEST KAN?

 

Ya, sebab itu ramai yang tertarik dan menjadikan Evocoin antara matawang kripto terbanyak yang dibeli!

 

Ayuh, jom leasing Evocoin hari ini!

 

SENARAI PAKEJ LEASING EVOCOIN


pakej-evocoin-silver

pakej-evocoin-gold

pakej-evocoin-titanium

pakej-evocoin-platinum

 

Penafian: Hasil pendapatan adalah berbeza mengikut individu

 

POTENSI KEUNTUNGAN EVOCOIN

 

Sebagai contoh, anda beli pakej Platinum dengan harga USD10,100 ataupun RM55,550.

 

1. Anda layak terima keuntungan pakej 0.3% setiap hari

 

2. Anda terima keuntungan Volatility Software 0-10%

 

Tempoh leasing bagi pakej Platinum adalah selama 150 hari iaitu lebih kurang 5 bulan. Selepas 150 hari, anda boleh lagi untuk leasing semula untuk jana keuntungan.

 

Keuntungan pakej 0.3% anda terima setiap hari direct ke Evopay wallet, manakala keuntungan Volatility Software pun anda terima setiap hari, tetapi selepas 150 hari baru lah Evocoin akan di transfer ke Evopay wallet.

 

Jika kiraan kasar jumlah keuntungan berdasarkan pakej dan juga Volatility Software, anda berpotensi menjana sehingga 45% keuntungan sebulan!

 

Itu baru sahaja keuntungan berdasarkan harga Evocoin bawah USD5. Menurut jangkaan, harga Evocoin akan melonjak ke USD60 dalam waktu terdekat, jadi di sini keuntungan anda sudahpun menjadi beribu percent bila didarabkan dengan jumlah coin yang ada miliki!

 

Ya! Inilah rahsia sebenar bagaimana jutawan kripto memperoleh kekayaan segera! Dan mereka menyembunyikan teknik ini dan tak nak anda tahu pun!.

 

Sekarang anda dah tahu, so cepat bertindak sebelum harga Evocoin terus naik mencanak2 dan anda terpaksa beli dengan harga lebih mahal.

 

TESTIMONI

 

”Sy agak skeptikal berkenaan kripto pd awalnya. Lg pun sy dah bersara, malas fikir pasal cari duit sangat. Tapi bila sy fikir2 smula, sy wajib ambil tindakan awal sebab boleh maksimumkan keuntungan apabila beli dengan harga rendah. Jadi sy decide untuk terus ON sahaja leasing Evocoin dan alhamdulillah terima pendapatan pasif hari2.”

 

Cikgu Azam, K. Kinabalu

 

”Kerjaya sebagai kontraktor memang menjanjikan pulangan yang besar, tetapi bukan selalu. Kadang2 setahun 1 projek pun susah nak dapat. Oleh sebab itu bila jumpa jer peluang Evocoin, saya ambil pakej the best sebab saya tahu saya dapat income hari2, takde lagi kemarau berpanjangan menunggu projek.”

 

En. Sham, Alor Setar

 

”Beside buy Evocoin, leasing & terima pendapatan hari2, i suka buat kerana referring bonuses. Sebelum ni i pernah buat networking business, then bila jumpa Evocoin, i said to myself why not i give a try 1st? Alhamdulillah, currently i’m happy with my daily superb bonuses!”

 

Muiz, Johor Bahru

 

”Actually sebelum ni sye pernah ada Bitcoin dan dah jual sebab tak percaya harga dia akan naik. Memang menyesal sebab jual BTC dgn harga murah. So then bila sye nak beli skrg mmg sakit lah sebab dah mahal giler kot. So the best solution is, sye beli alt coin like Evocoin. Keuntungannya cepat, then sye tukarkan semula utk beli BTC.”

 

Yana, K. Terengganu

 

DAH TAK SABAR?

 

NAK INFO LEBIH LANJUT?

 

Selepas ni ada borang maklum balas. Anda isi dan follow langkah seterusnya.

 

Copyright @2018 Evocoin2u.com

 

Hak cipta terpelihara. Dilarang meniru walau apa jua cara sekalipun, ataupun berhadapan dengan tindakan mahkamah.

 

Evocoin2u Ent, No 1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur.
error: Content is protected !!