EVOCOIN IALAH MATAWANG KRIPTO. APAKAH IA DALAM BAHASA MUDAH?


apa-itu-kripto

 

Mari saya huraikan. Matawang kripto adalah matawang digital. Ia sah digunakan untuk transaksi jual beli dan mempunyai nilai tertentu.

 

Matawang kripto = duit. Cuma ia berbentuk digital dan disimpan dengan selamat dalam wallet di online platform. Ia boleh ditukarkan ke duit kertas yang kita pegang hari ini melalui platform pertukaran wang online, namanya Exchanger, sebelum ke bank-bank tempatan.

 

Bitcoin adalah contoh matawang kripto. Ia sangat popular, dan merupakan ibu bagi segala coin.

 

Matawang kripto digunakan untuk urusan jual beli seperti belian produk, bayaran yuran, pinjaman dan apa sahaja yang melibatkan transaksi duit.

 

KENAPA ORANG GILA2 NAK KAN MATAWANG KRIPTO?

 

Kerana ia mempunyai nilai yang tinggi pada masa sekarang, dan juga pada masa hadapan!

 

Sebagai contoh, sewaktu Bitcoin mula diperkenalkan, tiada siapa percaya sistem kewangan baru ini. Tetapi bila harganya melambung tinggi dan mula diterima, seluruh dunia berlumba-lumba mahu memilikinya!

 

Apa tidaknya, harga Bitcoin dalam Ringgit Malaysia mencecah RM77,000 per coin. Gila! Tahukah anda sewaktu ia diperkenalkan, harganya cuma USD0.07 iaitu RM0.20 sahaja per coin!

 

Jika siapa yang percaya sewaktu ia diperkenalkan dan membeli 1000 coin dengan harga RM200.00 dan menyimpannnya, tahukah anda berapa nilainya sekarang?

 

RM77,000,000.00! Gila bukan?

 

Sekarang anda sudah nampak kenapa orang mahu memilikinya? Ya, ia menawarkan keuntungan beribu kali ganda. Ia membolehkan penyimpannya bebas dari masalah wang!

 

Secara ringkas, ia cukup mudah. Hanya beli dan simpan matawang kripto, dan jualkannya ketika harganya melambung tinggi!


evocoin-penipu

 

KENAPA HARGA NAIK MELAMBUNG?

 

Matawang kripto bergantung kepada demand, iaitu permintaan. Lagi banyak permintaan, lagi mahal harganya dan terus mencanak naik. Lagipun, jumah matawang kripto yang dikeluarkan adalah terhad.

 

Harganya juga naik disebabkan oleh penerimaan baik kegunaan matawang kripto di seluruh dunia!

 

Tahukan anda, di luar sana sudahpun kecoh dan maha dasyat tentang matawang kripto ini. Di Malaysia sahaja baru mula mendapat perhatian. Anda bertuah, kerana anda bakal menjadi orang terawal memiliki kripto berbanding orang lain.

 

Baca sampai habis website ini, ada sesuatu yang ingin saya beritahu anda!


kripto-worldwide

 

SIAPA DAH MULA GUNA KRIPTO?

 

Jika kita bukan jenis orang yang ibarat katak di bawah tempurung, cuba baca berita dan perkembangan di luar negara. Pasti kita naik gerun tentangnya.

 

Banyak kongomerat luar negara mula menerima dan mengaplikasi teknologi kripto dalam setiap hal kehidupan!

 

Tidak dapat tidak, ini menjadi fenomena dunia! Sikit lagi, ia mula digunakan secara meluas dan masa itu kita terpinga-pinga seolah terkejut dari tidur dan mula menyesal sekiranya tidak mula mengumpulnya dari sekarang!


evo-coin

 

SEJAUH MANA MATAWANG KRIPTO BOLEH PERGI?

 

Matawang kripto adalah matawang masa depan! Ia bakal mengambil alih sebahagian besar sistem kewangan yang ada pada hari ini, dan ia teknologi yang sangat dasyat!

 

Saya berikan anda contoh mudah tentang teknologi yang harini menjadi fenomena dan terpaksa diterima setiap orang di suluruh dunia!

 

Dulu handphone semuanya ada physical keyboard yang boleh tekan2 tu, tapi sekarang smart handphone yang anda pegang, mana ada keyboard dah? Ia ditukar bentuk, kepada virtual keyboard!

 

Nak tak nak, semua orang terpaksa pakai virtual keyboard yang ada pada smart phone. So sama juga tentang kripto, semua orang gunakannya nanti.

 

Sekarang mari kita lihat apa kata pakar ekonomi dan juga pemimpin berpengaruh dunia tentang matawang kripto.

 

Suka atau tidak, kenyataan dan ramalan mereka tentang kewangan memang benar-benar akan berlaku. Jadi apa tindakan kita sekarang?


tweet1

tweet2

tweet3

tweet4

 

KENAPA KITA WAJIB SIMPAN MATAWANG KRIPTO?

 

Sudah tentu sebab duit! Ya, semua orang yang simpan kripto tujuannya ialah satu, iaitu mencipta kekayaan! Makin lama, makin mahal. Kenapa makin mahal? Sebab makin sukar diperoleh.

 

2. Kita sangat-sangat disarankan ambil peluang ini sekarang, bukan pada bulan depan, tahun depan atau masa hadapan. Kenaikan harga kripto yang drastik, langsung tidak menunggu kita walaupun sesaat.

 

3. Beli waktu harganya rendah, simpan dan jual pada harganya sangat tinggi untuk mengambil keuntungan ribuan peratus kenaikannya!

 

4. Ibarat menyemai biji benih. Menikmatinya ketika ia berbuah dan masak, dalam tempoh yang sangat singkat!

 

Cara mudah untuk memiliki matawang kripto ialah, beli EVOCOIN!

 

APA ITU EVOCOIN?

 

Copyright @2018 Evocoin2u.com

 

Hak cipta terpelihara. Dilarang meniru walau apa jua cara sekalipun, ataupun berhadapan dengan tindakan mahkamah.

 

Evocoin2u Ent, No 1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur.
error: Content is protected !!