Selingan jap.. hehe

 

SIAPA SAYA?


nas3

 

Nama saya Nasir. Saya bekerja sebagai konsultan dalam bidang pengiklanan online sepenuh masa. Saya obses terhadap dunia online semenjak dari sekolah rendah lagi. Bila berniaga pun, berniaga dalam bidang online.

 

Alhamdulillah, saya mencipta kejayaan demi kejayaan peribadi dengan menggunakan platform online dengan izinNya.

 

Saya mula serius dalam bidang kripto semenjak ia mula menjadi fenomena dunia, iaitu bilamana golongan korporat mula bercakap mengenainya!

 

Sesiapa yang memiliki wang kripto, dia sedang mendahului sistem kewangan yang ada pada hari ini dan mendominasi kekayaan luar biasa! Tak simpan wang kripto?

 

HURMM.. RUGI RUGI

 

Ya, tidak memiliki wang kripto tersangatlah rugi kerana ia adalah satu jalan pantas kecapi kekayaan luar biasa tanpa berbuat apa-apa. Ya, saya serius.

 

Tetapi anda tak perlu risau, percaya cakap saya. Kerana anda masih berpeluang untuk memiliki wang kripto!. (”,)

 

SAYA AKAN GUIDE!

 

Saya akan guide anda kenali apa itu matawang kripto Evocoin, apa potensinya, cara memilikinya, dan bagaimana bebas kewangan dengan Evocoin! Okay, anda dah ready?

 

Jom kita mulakannya!

 

APA ITU EVOCOIN?


evo-coin

 

Evocoin adalah alternatif coin selain dari Bitcoin.

 

Bila sebut tentang alternatif coin, ia adalah coin-coin yang wujud untuk support Bitcoin dan berada dalam satu dunia yang sama.

 

Untuk lebih mudah pemahaman, Bitcoin ni ibarat USD jika dalam duit Fiat. Manakala Evocoin ialah Dollar Singapore. Contoh alternatif coin yang lain ialah Ripple, Ethereum, dan banyak lagi yang lain. Semuanya laku dan mempunyai harga berbeza.

 

Golongan yang ada duit berjuta-juta RM akan beli Bitcoin dan simpan. Tetapi golongan yang bijak tetapi tidak mempunyai simpanan berjuta pun boleh menyimpan matawang kripto, dengan cara membeli alternatif coin!

 

Nak tahu kenapa?

 

KENAPA KENA BELI EVOCOIN?


potensi-evocoin

 

Penafian: Hasil pendapatan adalah berbeza mengikut individu

 

Seperti yang dikatakan tadi, Evocoin adalah alternatif coin selain Bitcoin. Orang yang bijak tidak membeli Bitcoin dalam jumlah yang banyak ketika harga tengah menggila sekarang.

 

Orang yang bijak, dia akan beli alt coin seperti Evocoin. Ini kerana harganya sangat rendah, dan berpotensi sangat tinggi dari segi kenaikan harga dalam tempoh yang singkat.

 

Kenaikannya boleh mencecah ratusan percent dalam sebulan sahaja, ataupun ribuan percent dalam tempoh beberapa bulan dilancarkan! Wow!

 

Paling best, semua orang mampu untuk memilikinya kerana harganya masih murah! Ketika artikel ini ditulis, harga Evocoin adalah USD2.50/coin. Murah kan?

 

Tahukah anda bahawa semasa ia dilancarkan, harganya cuma USD1.00 seminggu yang lepas. Nampak tak, kenaikan sudahpun melebihi 150%.

 

Sebagai contoh jika anda beli dengan harga RM200k misalnya minggu lepas, harini nilai Evocoin anda ialah RM500K! Menarik kan? Itu sebabnya kena beli awal, dan kena bijak.

 

APA KEKUATAN EVOCOIN?

 

Berikut merupakan antara langkah bijak yang diambil untuk memastikan Evocoin senantiasa kompetitif dalam pasaran kripto dan berterusan mencipta rekod kenaikan harga baru.


leasing-evocoin

 

1. LEASING PROGRAMME

 

Ia adalah tawaran dimana kita membeli unit Evocoin (pakej) dan memajakkannya dalam tempoh tertentu. Sepanjang tempoh itu, pemilik coin akan menerima kauntungan lumayan setiap hari berdasarkan pakej yang dibeli!


evocoin-exchanger

 

2. EXTERNAL EXCHANGER

 

Exchanger sendiri yang berfungsi seperti yang digunakan oleh Bitfinex , berfungsi untuk tukarkan coin kepada matawang kripto yang ada dalam pasaran.


evocoin-wallet

 

3. EVOPAY WALLET

 

Ia tempat simpanan coin Evocoin yang selamat, tanpa menumpang di platform lain. Ia juga membolehkan withdrawal melalui VISA EVOpay wallet dilakukan.


evocoin-mining

 

4. MINING FARM

 

Evocoin menggunakan New Mining System sendiri yang lebih baik dan mempunyai kecekapan tinggi berbanding S9 miner, dimana boleh menghasilkan hashrate lebih banyak.

 

EVOCOIN ROADMAP


apa-itu-evocoin

 

Nak tengok pakej-pakej menarik Evocoin?

 

Copyright @2018 Evocoin2u.com

 

Hak cipta terpelihara. Dilarang meniru walau apa jua cara sekalipun, ataupun berhadapan dengan tindakan mahkamah.

 

Evocoin2u Ent, No 1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur.
error: Content is protected !!